vineri, iunie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTransfăgărășanul se redeschide cu o lună mai devreme

Transfăgărășanul se redeschide cu o lună mai devreme

-

Transfăgărășanul (DN7C) se deschide vineri, 7 iunie 2024, începând cu ora 07:00, cu aproape o lună mai devreme față de data obișnuită de 1 iulie, a anunțat șeful CNAIR, Cristian Pistol, pe Facebook.

Potrivit autorităților, se va putea circula inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș) între orele 07:00 – 21:00.

În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

„Fac apel din nou apel la cei care tranzitează Transfăgărășanul să nu încerce să hrănească urșii care staționează în zona drumului pentru a nu provoca reacții periculoase din partea acestor”,a transmis Cristian Pistol, directorul CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce posturi vizează România la vârful UE

0
România este interesată de posturi de comisar european în domeniul economic, ori în cel al extinderii comunitare, au declarat, joi, surse oficiale de la Bruxelles pentru Agerpres. CITEŞTE ŞI: Iohannis a pierdut funcţie după funcţie la UE Potrivit aceloraşi surse, cei...