vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăOradea. Elev de 13 ani, în stare gravă la spital după ce...

Oradea. Elev de 13 ani, în stare gravă la spital după ce a suferit un atac de cord în clasă

-

Un copil de 13 ani din Oradea a făcut atac de cord chiar în sala de clasă, fiind resuscitat de un echipaj SMURD ajuns la fața locului. Copilul a fost intubat și transportat la spital.

Incidentul a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 10.00, imediat după începerea orei de ştiinţe sociale. Copilului i s-a făcut brusc rău și s-a căzut inconștient la pământ. Profesorul a sunat imediat la 112. Până la venirea echipajului SMURD, medicul şcolii a evacuat încăperea. La aproximativ 3-5 minute de la apelul la 112 au sosit și medicii SMURD, care au început manevrele de resuscitare. Ulterior, băiatul a fost intubat şi transportat la Spitalul Județean din Oradea. După incident, conducerea şcolii a aflat că băiatul are o afecţiune cardiacă, pentru care a şi luat tratament medicamentos, lucru pe care părinţii nu l-au spus dirigintelui ori medicului şcolii, informaţie confirmată şi de inspectorul școlar general Horea Abrudan. „În şcoală nu se știa că suferă de probleme cardiace, familia nu a informat”, spune şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...