duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCălugăr de la Mănăstirea Sihăstria, găsit mort

Călugăr de la Mănăstirea Sihăstria, găsit mort

-

Un călugăr în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort într-o chilie de la mănăstirea Sihăstria din judetul Neamt.

Din cauza stadiului de descompunere al trupul său, oamenii legii cred că monahul murise de mai mult  de 7 zile. Corpul său a fost ridicat şi dus la medicina legală pentru necropsie,  pentru stabilirea cauzei decesului, potrivit ziare.com.

”La data de 19 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că la o mănăstire, din localitatea Vânători-Neamț, a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Vânători-Neamț. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a comunicat  IPJ Neamț.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...