vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPSD vrea taxa pe lux: Vrei iaht, plăteşti! Aceşti bani ar urma...

PSD vrea taxa pe lux: Vrei iaht, plăteşti! Aceşti bani ar urma să fie folosiţi la creşterea pensiilor şi salariilor

-

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, după o nouă rundă de negocieri cu PNL și UDMR pe marginea programului de guvernare, că social-democrații au propus mai multe măsuri pentru creșterea veniturilor statului astfel încât să fie bani pentru creșterea pensiilor și a salariilor.

CITEŞTE ŞI: PSD şi PNL s-au poticnit la premier: Portofoliul ar putea fi preluat de UDMR

„Dorim să creștem salariul minim și pensiile. Pentru asta am venit azi cu propuneri pentru a crește veniturile statului. Prima ar fi cea legat de taxarea luxului, daca il putem numi asa. Vrei iaht, platesti in plus. Nu este o impuenre, este o intentie exprimata. Doi: Romania are cea mai mica rata de colectare la nivelul UE, este absolut necesar sa rezolvam. Putem aplica solutia aplicata de Bulgaria, au adus experti straini si a crescut rapid rata de colectare. Trei: e nevoie de un efort national pentru combaterea evaziunii fiscale, e inadmisibil ca scannerele cumparate de stat stau nefolosite iar contrabanda este in floare. Patru: nu suntem de acord cu eliminarea facilitatilor pentru cercetare, IT si constructii, impactul acestor ramuri care au tinut economia Romaniei ar fi unul care nu ar da cu plus. A ramas ca discutiile ulteriore sa detaliem aceste puncte. Nu a fost inchis subiectul”, a declarat Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...