vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCioloş şi-a ieşit din minţi după ce a primit vot negativ: Nu...

Cioloş şi-a ieşit din minţi după ce a primit vot negativ: Nu mai avem soluţii!

-

USR și-a făcut datoria, a spus Dacian Cioloș după ce guvernul propus de el nu a obţinut miercuri votul de încredere al Parlamentului, având doar 88 de voturi favorabile.

„Mingea se întoarce la domnul președinte”, a mai spus liderul USR.

Îl respinge pe Cîţu

Cioloș a sublinia că doar USR a propus un premier și a atenționat că Florin Cîțu nu mai poate fi premier.

CITEŞTE ŞI: Guvernul Cioloş, respins cu scor istoric

„Florin Cîțu a picat în Parlament. Suntem în situația asta pentru că Florin Cîțu a adunat în Parlament o majoritate care a trimis guvernul condus de el acasă. Cum poți să spui că asta e o soluție. Nu mai comentez non-soluții. Să vedem dacă au și alte variante în afară de asta. Eu acum o săptămână am discutat cu PNL și nu am văzut de atunci alte soluții decât asta. USR e un partid pragmatic, care discută soluții. O soluție în Parlament o putem găsi dacă cineva avansează o propunere. Sunt mai mult de zece zile de când suntem în criză. PNL și PSD nu au permis discutarea moțiunii de cenzură la timp și după ce a fost votată, nu au venit cu nicio propunere. Vedem doar postări pe Facebook și promisiuni că ceva o să se întâmple în viitor. Nu avem ce să ne așezăm că nu vedem soluții”, a declarat Cioloș.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...