luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categoriePropunerea lui Clotilde Armand de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar, respinsă în...

Propunerea lui Clotilde Armand de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar, respinsă în Consiliul Local

-

Consiliul Local din Sectorul 1 a respins un proiect de hotărâre inițiat de primarul Clotilde Armand (USR PLUS) de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. S-au înregistrat 15 abţineri şi 9 voturi pentru. Consilierii PNL și PSD s-au abținut la vot.

Proiectul prevedea aprobarea Regulamentului privind ridicarea, transportul, depozitarea şi restituirea vehiculelor staţionate neregulamentar. Restituirea vehiculului urma să se facă numai proprietarului/deţinătorului/utilizatorului legal al acestuia după achitarea tarifelor de ridicare, transport şi depozitare, în baza certificatului de înmatriculare/înregistrare în original sau a oricărui act din care să rezulte dreptul de proprietate sau folosinţă asupra vehiculului/remorcii/rulotei şi a unui act de identitate al solicitantului.

Tarifele de ridicare ar fi fost de 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv şi 270 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone.

Tarifele de transport se ridicau la 150 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv şi 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone.â

Aleșii locali PNL i-au cerut primarului ca mai întâi să construiască parcări și apoi să ridice mașinile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu, nervos pe PNL

0
Premierul Marcel Ciolacu s-a enervat în momentul în care a văzut acuzațiile lansate de către cei de la PNL că există cheluieli prea mari în Guvern. CITEŞTE ŞI: Ciolacu: Plecarea românilor peste granițe este principalul eșec al clasei politice Ciolacu...