duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRomânii pot renunţa la mască doar după ce se vaccinează 10 milioane...

Românii pot renunţa la mască doar după ce se vaccinează 10 milioane de persoane! Anunţul premierului

-

Premierul României, Florin Cîțu, susține că relaxările pe care guvernul le pregătește pentru întâi iunie nu înseamnă că toate restricțiile o să fie ridicate.

El le cere românilor în continuare să se vaccineze, aceasta fiind singura modalitate de a trece mai repede prin pandemie. Cîţu a mai spus că vom renunţa la mască după ce se vaccinează 10 milioane de români.

„În toată starea de urgență era greu de văzut acest scenariu despre cum o să revenim la normalitate. Întâi iunie nu înseamnă că revenim de tot la normalitate, dar înseamnă un pas normal, dacă avem 35% din populația vaccinată, deci depinde de noi…

Fiecare minister o să vină cu propuneri și vor coopera între ele. A fost o ședință pe care o aștept de un an de zile și ne dă soeranță. Începem să ne gândim la revenirea la normalitate.

Prima faza a revenirii la normalitate începe la 1 iunie. Depinde doar de noi”, a declarat Florin Cîțu, premierul României.

Contre cu preşedintele

Florin Cîțu a fost contrat, joi, de președintele Klaus Iohannis, după ce premierul a anunțat că de la 1 iunie ar putea începe marea relaxare în România. Iohannis a declarat, joi, că 1 iunie nu va fi data relaxării totale, menţionând că este optimist că în cursul verii se va ajunge la acest obiectiv. Însă, premierul a revenit peste declarațiile președintelui și a făcut o pace rabinică: amândoi au dreptate.

CITEŞTE ŞI: Astăzi se discută ridicarea restricţiilor! Când revine România la normal

„Are dreptate președintele, am dreptate și eu. E un plan de măsuri care arată cum vom reveni la normalitate. Nu vom reveni la 1 iunie la 100%, asta e clar. Dar, vom arăta un prim pas, ce vom face când avem o rată de vaccinare de 35% și apoi putem să discutăm și despre pașii următori. Revenirea la normalitate nu se poate face fără vaccinare. „, a spus Florin Cîțu după prima şedinţă a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...