Stelian Ion, atac la PSD şi PNL de Ziua României: Poate nu vei scăpa niciodată definitiv de lichele și infractori!

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion atacă PNL de Ziua Națională și acuză că prin alianța cu PSD, liberalii au deturnat votul românilor. Stelian Ion promite însă că interesele românilor vor fi apărate de USR.

„La mulți ani, România! Poate nu vei scăpa niciodată definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni harnici și onești, oameni care duc greul fiecărei zile pe umerii lor. Sunt poate prea tăcuți și cu prea mult bun simț, dar nu sunt deloc puțini. Dar rolul lor este esențail: când cei mai mulți dintre ei se vor activa civic sau politic și vor găsi un numitor comun, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ, viața românilor va semăna mai puțin cu un carusel plin de pericole.

CITEŞTE ŞI: Stelian Ion şi Cătălin Predoiu s-au încăierat în Parlament din cauza SIIJ

Îmi doresc să nu ne resemnăm, să nu renunțăm. Din contră, să ne pregătim pentru o nouă bătălie pentru apărarea legii, justiției, pentru respecatrea regulilor unui stat de drept și împotriva celor care se pregătesc de hoții. De Ziua Națională, putem deja să facem un bilanț: am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție. Știu că sunteți dezamăgiți, vă simțiți pe bună dreptate păcăliți și trădați.

Suntem împreună în această bătălie. Avem mevoie să fim uniți, pentru că nu va fi ușor să ținem piept celor care abuzează de votul nostru și care nu-și pot respecta promisiunile și cuvântul dat. Fiți puternici! La mulți ani, români!”, scrie Stelian Ion pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.