Rafila îl împunge din nou pe Arafat: N-am nimic cu el, dar DSU să se ocupe de urgenţe!

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, luni seară, că şeful DSU, Raed Arafat, este un bun profesionist care-şi face treaba, însă este normal ca Ministerul Sănătăţii să se ocupe de o parte consistentă a sistemului de sănătate, iar DSU să se ocupe de urgenţe.

CITEŞTE ŞI: Guvernul Ciucă-Arafat bagă în carantină persoanele vaccinate, dovedite sănătoase. La ce mai e bun certificatul verde?

Rafila anunţă că trebuie o discuţie ”sinceră şi deschisă” cu Ministerul de Interne pe această temă a atribuţiilor.

Fiecare să îşi vadă de treaba lui

„Eu nu am absolut nimic cu domnul Arafat, el este un foarte bun profesionist la DSU, dar este normal ca Ministerul Sănătăţii să se ocupe de o parte consistentă a sistemului de sănătate, iar DSU să se ocupe de urgenţe. Există un parcurs legislativ şi trebuie să existe o discuţie sinceră, deschisă cu MAI, cu primul-ministru şi să vedem fiecare ce atribuţii avem legal în această perioadă”, a declarat, luni seară, la România TV, Alexandru Rafila.

„Trebuie să examinăm acest cadru legal şi să vedem exact care sunt elementele din acest cadru legal şi să încercăm să ajungem fiecare la atribuţiile care sunt în hotărârile de funcţionare a Guvernului României”, a adăugat Rafila, precizând că „nu sunt lucruri atât de dificil de realizat”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here