Primarul Firea a rezolvat problema companiilor municipale. Este incredibil

Primarul Firea

Primarul Firea a a găsit metoda prin care să rezolve problema companiilor municipale.

Deosebit de simplă și de ingenioasă, metoda i-a păcălit pe toți cei din Opoziție care nu au nici acum habar ce li s-a pregătit.

I-a păcălit pe toți primarul Firea?

Rezolvarea problemei a fost chiar sub nasul lor! Sentința Curții de Apel București este inutilă, iar eforturile depuse de opozanții din PNL și din USR sunt zadarnice!

Citiți miercuri, 24 aprilie pe Cetățeanul.net, toate detaliile despre victoria obținută de primarul Firea

Curtea de Apel a hotărât desființarea companiilor municipale ilegale

Prin Decizia civilă nr. 6504 din 22 noiembrie 2018, Curtea de Apel București admitea recursul formulat de USR și de consilierii municipali Roxana Wring și Ana Maria Ciceală, împotriva hotărârii pronunțate în primă instanță de Tribunalul București.

Cei doi consilieri municipali și USR acționaseră în judecată Consiliul General al Municipiului București (CGMB), Municipiul București și Service Ciclop SA cerând anularea tuturor hotărârilor Consiliului General prin care au fost înființate 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei. În principal, USR contesta în fața instanței modalitatea de înființare a acestor companii, motivând că hotărârile CGMB au fost adoptate ilegal, cu votul a jumătate plus unu din numărul total de consilieri, și nu cu majoritate calificată de două treimi, așa cum ar fi fost necesar, dat fiind faptul că respectivele  proiecte privesc patrimoniul Capitalei.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.