miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRestricții de circulație pe mai multe drumuri din vestul țării

Restricții de circulație pe mai multe drumuri din vestul țării

-

Traficul este restricționat pe mai multe drumuri naționale din vestul țării, dar și pe segmente de autostradă pentru reparații.

Astfel, pe autostrada A1 se lucrează în apropiere de Cunța, pe sensul Sibiu – Deva. Banda unu și banda de urgență sunt închise traficului și se estimează reluarea circulației la ora 17.

Totodată, se fac reparații pe A1, pe sensul de mers Arad – Timișoara, anunță Regionala de Drumuri.

De asemenea, săptămâna aceasta încep lucrările pe varianta de ocolire a municipiului Lugoj, cu intervenții la rosturile de la podul peste Timiș dar și pe pasajul peste DN 68 A.

Săptămâna aceasta se mai lucrează și pe DN 7 Nădlac – Pecica, DN  58 B Bocșa – Berzovia, DN 57 Oravița – Nicolinț, DN 57 B Bozovici – Iablanița, DN 66 – la Ștrei, DN 66 A în zona Câmpu lui Neag și pe DN 7, la Simeria, transmite RADIO TIMIŞOARA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...