miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBucurești: Azi începe maratonul vaccinării fără programare anti-COVID timp de 4 zile

București: Azi începe maratonul vaccinării fără programare anti-COVID timp de 4 zile

-

Maratonul vaccinării anti-COVID de la București va începe la data de 7 mai, a precizat Valeriu Gheorghiță. Potrivit acestuia, pentru imunizarea românilor vor participa 1.200 de voluntari implicați.

Dintre care 260 de medici, 500 de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie și 300 de asistente.

Sala Palatului și la Biblioteca Națională, locurile unde se va face vaccinarea

Manifestarea va începe pe dată de 7 mai, la Sala Palatului. Vor fi și momente muzicale și vor participa premierul Cîțu, președintele președintele Colegiului Medicilor, șeful CNCAV, colonelul Valeriu Ghoerghiță. Maratonul de vaccinare se va desfășura la Sala Palatului și la Biblioteca Națională.
Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat că nu este un obiectiv clar legat de numărul de persoane ce se doresc a fi imunizate la București, în cadrul maratonului.

Maratonul de vaccinare va dura între 7 și 10 mai

Vor exista 50 de cabinete de vaccinare, în două locații. Respectiv Sala Palatului și Biblioteca Națională. Pe lângă vaccinare , mai mulți medici vor face transmisiuni live de informare.
Profesor Viorel Jinga de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” a declarat că maratonul vaccinării va începe pe 7 mai la ora 16.00 și va dura până pe 10 mai la ora 8.00. Dar dacă la acea oră va fi coadă vor fi vaccinați toți doritorii

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...