Sâmbătă cu jazz, concert al saxofonistului Joe Lovano la Sala Palatului

Concert Joe Lovano la Sala Palatului

Jazz Syndicate Live Sessions l-a adus pentru data în România pe Joe Lovano, unul dintre cei mai apreciați saxofoniști din lumea jazzului. Spectacolul va avea loc sâmbata aceasta, 25 martie, de la ora 20.00 la Sala Palatului. Biletele sunt puse în vânzare pe Eventim.ro.

Câstigător al Premiului Grammy, saxofonist și compozitor, Joe Lovano este situate de critica muzicală în avangarda grupurilor de Jazz de mari sau mici dimensiuni. “De la lucrarea sa simfonică nominalizată la premiile Grammy, până la rolul său de șef al catedrei de  jazz la Berklee College of Music, saxofonistul originar din Cleveland/SUA impinge si provoacă fără teamă asocierile sale conceptuale și tematice într-o căutare pentru noi moduri de exprimare artistică și noi modalități de a defini limbajul jazzului”, îl caracterizează organizatorii de la Jazz Syndicate Live Sessions.

În 2014, Joe Lovano a câștigat premiul pentru Suflătorul și Saxofonistul Anului de la Asociația Jurnaliștilor de Jazz, precum și Saxofonistul Tenor al anului de la prestigioasa DownBeat Magazine. El a lansat 23 de albume aclamate la faimosul label Blue Note, ultimele trei concentrându-se pe cvintetul sau, US FIVE.

În seara de 25 Martie, pe scena de la Sala Radio, vor urca: Joe Lovano – saxofon tenor; Lawrence Fields – pian; Peter Slavov – bass; Otis Brown – baterie;

Evenimentul “Joe Lovano – Master of Saxophone”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

Program

Concertul “Joe Lovano – Master of Saxophone” va avea loc pe 25 Martie 2017, orele 20:00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu orele 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here