Bătaie între muncitorii care construiesc Mall-ul din Târgoviște

a:malltargoviste. Faceboolk
Foto, sursa:malltargoviste. Faceboolk

 Bătaie între muncitorii care construiesc Mall-ul, din Târgoviște. Acest lucru a avut loc vineri seară, pe șantierul unde se construiește Mall-ul, fiind vorba de un scandal între muncitori.

 Un bărbat din Prahova a fost lovit violent în cap cu o unealtă din fier. El a fost dusă în stare gravă la Spitalul din Târgoviște, iar apoi a fost transferat la Spitalul din Ploiești.

Citeste si: (VIDEO)Bataie-intre-doi-oameni ai strazii in Galati. Unul dintre ei a ajuns la spital si este in coma

Agresorul a fost luat de polițiștii târgovișteni pentru audieri. Aceștia au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe și așteaptă concluziile medicilor legiști, pentru a vedea dacă se impune schimbarea încadrării.

Mall-ul din Târgoviște va fi inaugurat pe data de 28 mai

Mall-ul din Târgoviște va fi inaugurat pe data de 28 mai, fiind vorba de o investiție privată importantă. Autoritățile judetene au anunțat că va fi organizat cu această ocazie un concert de mare amploare. De asemenea, autoritățile locale au declarat ca noua investiţie va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcţie şi peste 1.100 de locuri de muncă, în faza de operare Ea va cuprinde o paletă foarte largă de profesii, existând nu mai puţin de 80 de magazine înglobate în proiect, fiind vorba de spaţii pentru hypermarket, restaurante, comerţ, cinema, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii etc,

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.