VIDEO Bătaie între doi oameni ai străzii în Galați. Unul dintre ei a ajuns la spital și este în comă

Violență pe o stradă din orașul Galați. Doi oameni ai străzii s-au luat la băiaie, iar unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o bâtă în cap. Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Conflictul dintre cei doi oameni ai străzii a fost anunțat la 112 de un trecător care a văzut întreaga scenă. Din imaginile surprinse de o cameră video se poate vedea cum bărbații se ceartă, iar la un moment dat unul dintre ei îl lovește cu bâta în cap pe celălalt. Acesta a căzut și apoi a fost transportat la spital.

La fața locului au intervenit echipaje de la Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Potrivit polițiștilor, a fost un conflict spontan, iar agresorul este căutat.

„Doi bărbați au fost implicați, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect contondent în zona capului. Acesta a căzut și apoi a fost transportat la spital, este în comă indusă. Victima a fost identificată, este un bărbat de 48 de ani, persoană fără adăpost. Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost. Intervenția a fost făcută în urma unui apel la 112, un bărbat a sunat și a anunțat ce s-a întâmplat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.” (IPJ Galați)

În cazul în care expertiza medico-legală va stabili că loviturile primite de victimă au fost de natură să îi pună viața în pericol, încadrarea juridică a faptei se poate schimba în tentativă de omor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here