Vlad Pascu, judecat în continuare la Mangalia: Cerere respinsă!

Procesul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri au fost omorâți, se va judeca în continuare la Judecătoria Mangalia.

CITEŞTE ŞI: O tânără mamă de 33 de ani, în comă din cauza dozei mari de paracetamol

Cererea procurorilor de strămutare a dosarului a fost respinsă. Strămutarea dosarului de la Judecătoria Mangalia la o altă instanță a fost depusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care au invocat amploarea pe care a luat-o acest caz. Cererea s-a judecat ieri, însă judecătorii Curții de Apel au respins-o. Astfel, procesul rămâne la Judecătoria Mangalia. Judecătoarea desemnată În acest dosar este Ioana Ancuţa Popoviciu. Părinţii victimelor din accidentul provocat de Vlad Pascu au fost nemulţumiţi de atitudinea pe care aceasta a avut-o în sala de judecată. Ea a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu ştia că a decedat. Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat că Inspecţia Judiciară s-a sesizat în acest caz.

Părinţii victimelor din accidentul provocat de Vlad Pascu au fost nemulţumiţi de atitudinea pe care aceasta a avut-o în sala de judecată.

Ea a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu ştia că a decedat. Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat că Inspecţia Judiciară s-a sesizat în acest caz. La al doilea termen de judecată din 14 martie, tatăl tinerei ucise în accident şi-a exprimat nemulţumirea pentru că Vlad Pascu nu a fost adus la acel termen.

Cercetări

„Îl vedeţi pe Vlad Pascu adus aici? Nu. Există portiţa pentru a nu fi adus, se profită de ea şi cu asta basta. Dacă eram eu, Doamne-fereşte, în locul lui, mă luau de ceafă, îmi puneau cătuşele şi mă aduceau aici să fiu judecat. Discreţionar”, a declarat el. Tatăl tânărului ucis în accident a mers cu fotografia fiului său în sala de judecată şi cu toate acestea judecătoarea l-a întrebat cine este. Următorul termen în proces este joi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.