Urmărit penal după ce a muşamalizat un accident, adjunctul IGSU iese la pensie cu o sumă URIAŞĂ

Generalul Cristian Radu, prim-adjunctul inspectorului general al IGSU, a fost pus sub acuzare pentru că a mușamalizat un accident auto pe care l-a produs, a confirmat miercuri Parchetul Militar la solicitarea ziarului Libertatea.

CITEŞTE ŞI: Probleme pentru Arafat: DNA a descins la IGSU pentru achiziţii suspecte!

Pe 8 noiembrie 2021, Cristian Radu, la acea dată colonel, a condus autoturismul de serviciu, cu numărul de înmatriculare B-40-RYE. Era 7.30 dimineața și mașina a mers cu peste 120 de kilometri la oră pe șoseaua Mihai Bravu din București, susține publicația citată. Aproape de stația de tramvai Laborator, a frânat și a lovit refugiul pentru pietoni. În urma impactului, atât el, cât și șoferul său, un subofițer aflat pe scaunul din dreapta, au fost răniți, mai scrie Libertatea.

Dosarul penal

Pe 17 octombrie 2022, Libertatea a descris accidentul. Dosarul penal a fost deschis la 7 luni după evenimente, pentru că generalul Radu s-ar fi folosit de influența funcției pentru a mușamaliza evenimentul cu ajutorul unor persoane din MAI, potrivit relatărilor mai multor surse concordante din interiorul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.