Un român și-a pierdut viața într-un accident mortal în Italia

FOTO: pcdazero/Pixabay.com
FOTO: pcdazero/Pixabay.com

Un român în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața pe o șosea din Roma. Acesta a fost lovit de o mașină, potrivit Roma Today.

Accidentul a avut loc pe via Ardeatina, în zona sensului giratoriu via di Tor Carbone. Românul mergea pe jos în momentul în care fost lovit de o mașină condusă de un italian în vârstă de 46 de ani. Șoferul a oprit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, însă nu i-a mai putut salva viața.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a afla exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un alt român și-a pierdut zilele trecute viața într-un accident rutier. În vârstă de 31 de ani, acesta locuia în Aprilia, Lazio și a murit într-un accident de motocicletă pe via Nettunense, în apropierea Romei.

Accidentul a avut loc pe 5 septembrie, în jurul orei 9:30, la km 14 al șoselei, în zona localității Lanuvio. Motocicleta pe care era românul s-a izbit de un autoturism Fiat Panda, care efectua o manevră spre stânga, pentru a intra la un distribuitor de gaz.

La volanul Fiatului se afla un italian în vârstă de 85 de ani, care a fost transportat de urgențe la spital. Pentru român, din păcate, nu s-a mai putut face nimic și s-a constat decesul la locul accidentului.

Săptămâna trecută, un român în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în Torino, și-a pierdut viața într-un accident rurtier care a avut loc pe autostrada A4. La volanul mașinii se afla soția lui, care se pare că ar fi ațipit în timp ce conducea. Femeia a fost a dusă la spital, potrivit Brescia Today.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.