Un microbuz cu muncitori români a fost implicat într-un accident grav în Italia. O studentă la medicină și-a pierdut viața

Nouă muncitori români care lucrează în agricultură și se aflau într-un microbuz au fost răniți în urma unui accident care a avut loc pe 25 august, la Enna, în Sicilia.

Potrivit Ragusa Oggi, autovehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 21 de ani. În urma impactului, tânăra a decedat, iar cei 9 români au fost răniți, dintre care unul în stare gravă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe șoseaua SS 117 Bis. Claudia Cassibba, din Comiso (RG), studentă la facultatea de medicină, se deplasa la volanul unui autoturism Fiat Idea când, nu se știe din ce motive, a pierdut controlul și s-a ciocnit puternic cu un microbuz în care călătoreau nouă muncitori de naționalitate română, angajați la recoltarea fructelor.

Impactul frontal dintre cele două autovehicule a fost unul puternic, după care mașina fetei s-a izbit de bara de protecție a șoselei. Pentru ea nu a mai fost nimic de făcut, echipele de pompieri au extras-o fără viață dintre resturile mașinii.

Dintre cei 9 români, cel mai grav rănit a fost șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spital și este internat în stare critică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here