Un poliţist de frontieră, aflat în timpul liber, a prins două femei care furaseră dintr-un magazin

Un poliţist de frontieră din Brăila, care se afla în timpul liber, a reţinut două persoane de sex feminin care sustrăseseră mai multe bunuri dintr-un hipermarket din oraș.

Incidentul a avut loc în data de 09 aprilie, în jurul orei 14.20. Un  poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, în vârstă de 38 ani, aflat în timpul liber, a observat două persoane de sex feminin care au ieşit alergând dintr-un hipermarket în zona cartierului Viziru, din municipiul Brăila. Cele două erau urmărite de un angajat al complexului comercial, deoarece sustrăseseră mai multe bunuri.

„Acţionând cu operativitate, poliţistul de frontieră a procedat la urmărirea persoanelor, reuşind la scurt timp interceptarea şi reţinerea acestora. Concomitent a fost luată măsura apelării numărului unic de urgenţă 112, la faţa locului  prezentându-se în scurt timp un echipaj din cadrul  I.P.J. Brăila. Un reprezentant al  complexului comercial  a recuperat bunurile sustrase, iar cele două persoane au fost preluate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Brăila, în vederea continuării cercetărilor, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi îl felicită pe poliţistul de frontieră pentru gestul său, apreciind că o astfel de atitudine trebuie să caracterizeze fiecare lucrător din cadrul instituţiei”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

VIDEO Abuz de putere.Un jandarm din Brăila lovește cu piciorul un adolescent

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.