VIDEO Abuz de putere.Un jandarm din Brăila lovește cu piciorul un adolescent

Este anchetă la Inspectoratul de Jandarmi Brăila, după ce un jandarm a fost filmat în timp ce lovește cu piciorul un tânăr. Incidentul a fost filmat de un cetățean, iar imaginile au fost postate pe  Youtube.

În filmul postat pe Youtube se observă un polițist, un jandarm și un adolescent cu o bicicletă. Cei trei poartă o discuție, la un moment dat, oamenii legii verifică un document, posibil, o declarație pe propria răspundere privind circulația în zonele publice. La final, tânărul este lovit cu piciorul de jandarm.  

„Și dacă era altul mai dădeai în el”, spune revoltată femeia, care filmează de la înălțime toată scena.

Conducerea Jandarmeriei Brăila: „Nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”

 „Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la modul în care a acționat un lucrător din cadrul IJJ BRĂILA, vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituita o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

  1. Nu e normal ce se întâmplă, sper sa se ia masuri. Chiar dacă e stare de urgenta, asta nu înseamnă că trebuie să facem abuz de putere și haina militara pe care o purtam. Înainte de a fi agent, jandarm, militar trebuie sa ținem cont ca suntem OAMENI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.