miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUdrea află astăzi dacă scapă de închisoare

Udrea află astăzi dacă scapă de închisoare

-

Miercuri, judecătorii de la instanța supremă ar putea să se pronunțe în dosarul privind suspendarea executării pedepsei de șase ani pe care Elena Udrea a primit-o în dosarul „Gala Bute”.

Luni, au avut loc noi dezbateri în acest proces și magistrații au stabilit să amâne pronunțarea pentru 22 iunie.

CITEŞTE ŞI: Udrea află peste două zile dacă mai rămâne la puşcărie: Cred ca ati înțeles că aveți de soluționat un abuz extraordinar!

Elena Udrea a fost extrădată, joi, de autorităţile bulgare şi adusă în România. Ea a intrat pe la Vama Giurgiu şi predată poliţiştilor de la Penitenciarul Giurgiu, de unde a ajuns la Penitenciarul Târgşor, în județul Prahova.

Condamnată la 6 ani

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, conform sentinței Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, decizia fiind definitivă.

Curtea de Apel de la Sofia a decis în 10 iunie, ca fostul ministru al Turismului Elena Udrea – aflată în arest în Bulgaria – să fie adusă în România pentru a executa pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

La ieșirea din sala de judecată, Elena Udrea a declarat că unii dintre judecătorii de la Înalta Curte au fost puși sub presiune. Fostul ministru le-a cerut magistraților bulgari să respingă cererea statului român de extrădare a sa, susținând că „este un proces împotriva integrității” sale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...