Udrea află astăzi dacă scapă de închisoare

Elena Udrea, sursa: FB

Miercuri, judecătorii de la instanța supremă ar putea să se pronunțe în dosarul privind suspendarea executării pedepsei de șase ani pe care Elena Udrea a primit-o în dosarul „Gala Bute”.

Luni, au avut loc noi dezbateri în acest proces și magistrații au stabilit să amâne pronunțarea pentru 22 iunie.

CITEŞTE ŞI: Udrea află peste două zile dacă mai rămâne la puşcărie: Cred ca ati înțeles că aveți de soluționat un abuz extraordinar!

Elena Udrea a fost extrădată, joi, de autorităţile bulgare şi adusă în România. Ea a intrat pe la Vama Giurgiu şi predată poliţiştilor de la Penitenciarul Giurgiu, de unde a ajuns la Penitenciarul Târgşor, în județul Prahova.

Condamnată la 6 ani

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, conform sentinței Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, decizia fiind definitivă.

Curtea de Apel de la Sofia a decis în 10 iunie, ca fostul ministru al Turismului Elena Udrea – aflată în arest în Bulgaria – să fie adusă în România pentru a executa pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

La ieșirea din sala de judecată, Elena Udrea a declarat că unii dintre judecătorii de la Înalta Curte au fost puși sub presiune. Fostul ministru le-a cerut magistraților bulgari să respingă cererea statului român de extrădare a sa, susținând că „este un proces împotriva integrității” sale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here