TIMIŞOARA: Circulație restricționată pe bulevardul Cetății

Primăria Timișoara
În Timișoara, toate troleibuzele sunt noi, cu podea joasă

Circulația autovehiculelor și a tramvaielor este restricționată, de luni, în intersecția dintre bulevardul Cetății și Calea Bogdăneștilor.

Primăria Timișoara anunță că din 30 mai încep lucrările unei noi etape de reabilitare a liniilor de tramvai și de modernizare a tramei stradale de pe bulevardul Cetății.

Astfel, de luni de la ora 9:00, se va închide circulaţia pe Bd. Cetăţii, pe sensul de mers: Str. Cloșca – Calea Bogdăneștilor, pentru o perioadă de aproximativ 6 (șase) luni.

Pe sensul de mers Calea Bogdăneștilor – Str. Gh. Lazăr, se va permite circulaţia în dublu sens, cu câte o bandă pe sens. Tot de luni, se va închide circulaţia și în intersecţia Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – B.P. Haşdeu.

„Rămâne deschisă legătura Calea Bogdăneştilor – Bd. Cetăţii prin viraj dreapta, pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetății şi, de asemenea, legătura Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor, prin viraj stânga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdăneștilor, Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetăţii – Str. Coşca – Str. Ghe. Lazăr se pastrează”, precizează Primăria Timișoara.

În aceste condiții, va fi afectată și circulația mijloacelor de transport în comun, transmite RADIO TIMIŞOARA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here