joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTIMIŞOARA: Circulație restricționată pe bulevardul Cetății

TIMIŞOARA: Circulație restricționată pe bulevardul Cetății

-

Circulația autovehiculelor și a tramvaielor este restricționată, de luni, în intersecția dintre bulevardul Cetății și Calea Bogdăneștilor.

Primăria Timișoara anunță că din 30 mai încep lucrările unei noi etape de reabilitare a liniilor de tramvai și de modernizare a tramei stradale de pe bulevardul Cetății.

Astfel, de luni de la ora 9:00, se va închide circulaţia pe Bd. Cetăţii, pe sensul de mers: Str. Cloșca – Calea Bogdăneștilor, pentru o perioadă de aproximativ 6 (șase) luni.

Pe sensul de mers Calea Bogdăneștilor – Str. Gh. Lazăr, se va permite circulaţia în dublu sens, cu câte o bandă pe sens. Tot de luni, se va închide circulaţia și în intersecţia Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – B.P. Haşdeu.

„Rămâne deschisă legătura Calea Bogdăneştilor – Bd. Cetăţii prin viraj dreapta, pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetății şi, de asemenea, legătura Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor, prin viraj stânga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdăneștilor, Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetăţii – Str. Coşca – Str. Ghe. Lazăr se pastrează”, precizează Primăria Timișoara.

În aceste condiții, va fi afectată și circulația mijloacelor de transport în comun, transmite RADIO TIMIŞOARA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...