luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSimion, mesaj pentru Diaspora: Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut...

Simion, mesaj pentru Diaspora: Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea!

-

Preşedintele AUR, George Simion, i-a îndemnat, duminică, pe românii din diaspora să ţină vie ţara prin speranţa şi dorul cu care revin acasă, de fiecare dată, la cei dragi.

CITEŞTE ŞI: Dâmbovița.Copil de 12 ani prins de poliţişti conducând mașina tatălui lui

„Dragi români, sunteţi în sufletul nostru în fiecare zi din an. Ţineţi vie această ţară prin speranţa şi dorul cu care vă întoarceţi, de fiecare dată, acasă, la cei dragi. Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea. Peste şase milioane sunteţi în ţări mai dezvoltate, precum Italia, Spania, Marea Britanie. Oriunde vă aflaţi, duceţi, însă, tradiţiile şi cultura noastră mai departe, arătaţi întregii lumi cum sunt românii de fapt, schimbaţi viziuni şi faceţi ca România să fie o ţară mândră, cu valori, indiferent că vorbim de sportivi, cântăreţi sau fiecare dintre voi, cei care vă exercitaţi cu mândrie meseria pe care aţi învăţat-o pe băncile din România: precum cea de medic sau sudor”, a transmis, duminică, Simion, într-un mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni, publicat pe site-ul său georgesimion.ro.
El a mărturisit că, încă din liceu, a luptat pentru „reîntregirea teritorială a României”.

Creat în 2019

„În 2019 am creat această mişcare: Alianţa pentru Unirea Românilor, un partid care a pus şi va pune întotdeauna pe primul loc românul, indiferent de locul în care se află. Un partid care va lupta mereu pentru drepturile voastre, ale Diasporei. Sunteţi mulţi şi nu uitaţi: sunteţi puternici! Ştiu că aşteptaţi o schimbare, ştiu că vă e dor de ţară şi că vreţi să vă întoarceţi. Schimbarea vine doar dacă luptăm împreună: noi, cei care am rămas în ţară, alături de voi, cei care, deşi aţi ales drumul diasporei, sunteţi cu gândul şi sufletul aici, acasă. Pe 9 iunie putem aduce schimbarea! Viitorul ţării noastre este şi în mâinile voastre”, a adăugat Simion.

În perioada 24 – 26 mai, cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni, se desfăşoară cea de-a VII-a ediţie a Festivalului „Aici-Acolo”. Evenimentul, aflat sub Înaltul Patronaj al preşedintelui României, a inclus o serie de activităţi organizate de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...