Românii vor beneficia de soluţie gratuită să arunce obiectele vechi din case! Anunţul premierului

În cadrul ceremoniei de semnare a primelor contracte pe managementul deşeurilor, prin PNRR, Nicolae Ciucă a anunțat că au fost alocate 590 de milioane de euro pentru 565 de centre de colectare. Românii vor avea o serie de beneficii.

CITEŞTE ŞI: Generalul Ciucă sperjură aproape în fiecare zi

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, joi, în cadrul ceremoniei de semnare a primelor contracte pe managementul deşeurilor, prin PNRR, că discutăm de 565 de centre de colectare care au alocată suma de 590 de milioane de euro.

Românii vor beneficia de soluţie gratuită de colectare a deşeurilor din gospodării, care nu sunt ridicate de operatorul de salubritate, mai exact pentru toate obiectele vechi pe care vor să le arunce.

Bani din PNRR

„Continuăm la sediul Guvernului activităţile prin care implementăm proiectele prin care ne asigurăm că putem să folosim la maxim şi eficient fondurile europene. Vorbim de 90 de miliarde de euro, din care 30 de miliarde prin PNRR”, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a mai precizat că acest demers face parte din activităţile desfăşurate pentru folosirea banilor din PNRR, „fonduri care au fost deja asigurate prin acel capitol de prefinanţare şi iată ne aflăm la câteva zile de sosirea în ţară a primei tranşe de bani care se cuvin, pe baza primei cerei de finanţare pe care Guvernul a înaintat-o la Bruxelles”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.