PSD și-a găsit candidatul pentru prezidențiale: Vechea abordare a partidului, un eșec!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că PSD va organiza alegeri interne pentru a stabili cine să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2024, dar nu a exclus ca „personalităţi” din afara partidului să poată intra în această competiţie internă.

Unul dintre numele care a început să fie vehiculat este cel al lui Mircea Geoană, fost lider PSD, care în prezent este secretar general adjunct al NATO.

El a reamintit că doreşte să schimbe vechea abordare a partidului – care s-a dovedit a fi un eşec – ca preşedintele PSD să fie automat candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

CITEȘTE ȘI: Ciolacu merge la Guvern! Ce va face șeful PSD

„A greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Toţi preşedinţii PSD dinaintea mea au avut o abordare care nu a funcţionat. Eu am zis că voi schimba această abordare. În primul rând, preşedintele partidului nu mai este neapărat şi candidatul la prezidenţiale”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara, la Antena 3.

Se va stabili intern

„Vom declanşa alegeri interne pentru această competiţie. Este posibil ca anumiţi oameni din afara partidului, dar personalităţi totuşi cunoscute, să poată să intre în această competiţie internă a PSD. Acest lucru va duce ca în 2024 PSD să câştige toate alegerile”, a adăugat liderul social-democrat. Întrebat dacă are vreo discuţie cu fostul lider social-democrat Mircea Geoană, ca să candideze la preşedinţie din partea PSD după ce-şi termină mandatul de secretar general adjunct al NATO, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am avut mai multe discuţii. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Am avut şi discuţii instituţionale, ca preşedinte de partid, şi domnul Mircea Geoană ca şi secretar general adjunct NATO. Nu am avut niciodată cu domnul Mircea Geoană vreo discuţie de candidatură la prezidenţiale”, a precizat liderul PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.