Ciolacu merge la Guvern! Ce va face șeful PSD

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va merge la Guvern pentru a discuta despre PNRR cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Șeful PSD va fi însoțit la discuțiile de la Palatul Victoria de parteneri sociali și de experți.

„În primul rând PNRR trebuie să fie prezentat în Parlament, nu este necesar un vot. Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD și cu experții PSD să avem o întâlnire la Guvern cu prim-ministrul și cu ministrul Fondurilor Europene”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Existența discuțiilor despre viitoarea întâlnire a fost confirmată luni și de premier.

CITEȘTE ȘI: Cîțu îi taie elanul lui Ciolacu: Nu avem nicio întâlnire!

„Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă. Depinde şi de programul domnului Ciolacu. Vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, a declarat Florin Cîţu.

Amenință cu greva parlamentară

Șeful PSD a mai spus miercuri că va încerca să afle dacă ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a prezentat proiecte bine făcute privitoare la modernizarea sistemului de irigații prin PNRR.

„Din informațiile pe care le avem s-a dus nepregătit la Bruxelles”, a precizat Ciolacu.

În urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu a anunțat că Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.