Probleme URIAŞE pentru George Simion: Instanţa Supremă a decis redeschiderea dosarului!

Un judecător de cameră preliminară de la Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să redeschidă dosarul penal referitor la accidentul rutier al deputatului George Simion, liderul AUR, arată minuta de ședinţă.

CITEŞTE ŞI: George Simion, sunat de călugărul amant: Cred că voia să mă implice în scandal!

În luna aprilie, președintele AUR a fost implicat într-un accident rutier în județul Buzău, iar poliția susține că i-a suspendat permisul de conducere, însă George Simion spune că nu a fost înștiințat despre această Suspendare. O persoană ar fi fost rănită în timpul accidentului din aprilie. Dosarul penal deschis după rănirea persoanei în cauză a fost clasat deoarece victima nu a depus plânegere.

Poliția Română spunea că George Simion are permisul suspendat și în contextul scandalului din Piața Victoriei din finalul lunii septembrie.

Ce spune Poliţia

„Nu l-au oprit colegii chiar în timp ce era în trafic și persoana la care faceți referire (George Simion, n.r.) a oprit în alveola din zona respectivă, unde oprirea este interzisă, motiv pentru care polițiștii de la Rutieră l-au legitimat și au efectuat verificări în bazele de date, iar în baza de date persoana la care faceți referire apărea cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, drept pentru care a fost condus la Brigada Rutieră București, unde s-au întocmit actele premergătoare dosarului penal de conducere fără permis, respectiv de conducere cu dreptul de a conduce suspendat”, declara Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, pe 30 septembrie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.