George Simion, sunat de călugărul amant: Cred că voia să mă implice în scandal!

Falsul călugăr, poreclit și „călugărul amant” a fost în centrul atenției după ce a denunțat public persoane aflate la vârful BOR de comportamente imorale.

CITEŞTE ŞI: George Simion a RĂBUFNIT: Ne opunem majorării taxelor pe proprietăţile românilor!

Invitat în emisiunea lui Ioan Korpos de la România TV, George Simion a dezvăluit faptul că el însuşi a fost contactat de falsul călugăr chiar înainte de nuntă cu Ilinca.

Acesta i-ar fi cerut permisiunea liderului AUR să slujească la nunta lui, dar Simion l-ar fi trimis să ia legătura cu ierarhul de care aparţine. Ulterior, Cristi Călin l-a mai sunat o dată, de data aceasta ca să-i trimită pozele cu fostul deputat PSD Aurel Bălăşoiu, surprins în ipostaze compromiţătoare.

Nu crede în acuzaţii

„Eu îl cunosc pe Înaltul Teodosie, pe Înaltul Calinic. În aceste momente, feţele bisericeşti şi Biserica, în general, sunt discreditate de oameni care nu doar că nu fac parte din Biserica Ortodoxă din care facem noi parte, nu fac parte nici măcar din biserica de rit vechi.

Pe mine m-a contactat. Eu poze compromiţătoare nu am, eventual dacă am înainte de nuntă, am cu femei. M-am căsătorit, sunt la casa mea, nu am umblat şi nu o să umblu cu bărbaţi, cu asta sunt cei de la USR, nu noi de la AUR”, a spus Simion.

Călugărul amant l-ar fi contactat înainte de nuntă și i-ar fi vorbit despre pozele compromițătoare cu Bălășoiu. Totodată, Simion este convins că acesta intenționa să-l implice și pe el în scandalul sexual în care a fost implicat fostul deputat PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here