sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPro România a deturnat Ruga din fața bisericii cu băutură pentru cei...

Pro România a deturnat Ruga din fața bisericii cu băutură pentru cei mari și înghețată pentru cei mici

-

Primarul comunei Dumbrăvița din județul Timiș, Horia Bugarin, dă de știre lumii că partidul Pro România al lui Victor Ponta a dezbinat comunitatea organizând o „Ruga paralelă”.

Iată povestea spusă de primar, într-un comunicat de presă:

„Ruga este o sărbătoare tradițională, o sărbătoare a întregii comunități, direct legată de hramul bisericii ortodoxe din localitate, foarte dragă satelor bănățene. Primăria Dumbrăvița a anunțat organizarea sărbătorii pentru zilele de 12 și 13 iunie, în fața Bisericii ortodoxe, cu un program tradițional de muzică populară, așa cum se organizează în fiecare an.

Consilierul local Pro Romania, Alina Sperlea, a dorit să impună în program o trupă de muzică modernă, cu argumentul prestației gratuite în baza unei relații de prietenie. Prezența unei astfel de formații, binevenită într-un concert pentru tineret, era însă complet inoportună în cadrul unei Rugi bănățene și astfel am refuzat această modificare de program.

Imediat, consiliera Pro Romania a solicitat aprobarea unui concert pe un teren din zona lacului, aflat în proprietatea mamei sale, în aceeași seară cu spectacolul organizat de către primărie pentru Rugă.

Am aprobat concertul, tocmai pentru a evita orice discuție politică.

Din păcate, de aici lucrurile au luat amploare, concertul transformându-se de fapt într-un eveniment concurent, cu program pe întreaga durată a serii, cu mâncare și cu băutură gratis pentru adulți, respectiv înghețată și activități gratuite pentru copii”.

Comercianții locali, loviți la buzunar

„Dezaprob acest tip de mită electorală, care nu a făcut altceva decât să dezbine comunitatea, determinându-i pe localnici să participe fie într-o parte, fie în alta.

Ba mai mult, prin oferirea gratuită de mâncare și băutură s-a produs un prejudiciu comercianților locali participanți la Rugă, atât de încercați pe perioada pandemiei, și care s-au trezit cu o concurență neloială.

Nu în ultimul rând, atât în timpul cât și la finalul evenimentelor a avut loc o adevărată campanie de defăimare a Rugii și asta doar din cauze politice”, mai se spovedește primarul în comunicatul de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...