Primarul Negoiță este bun de plată în dosarul Rosal. Ce au votat consilierii locali

scrumbia lui Robert Negoiță Negoiță a cheltuit banii de învățământ Robert Negoiță vrea aqua parc

Consiliul Local Sector 3 s-a constituit parte civilă în dosarul în care primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal de DNA, pentru abuz în serviciu.

Negoiță este acuzat că a prelungit ilegal, prin acte adiționale, contractul cu firma de salubritate Rosal și a șters cu buretele 70 milioane de lei din datoria acesteia către primărie.

Culmea, primarul a invocat chiar justiția ca să-i sperie pe consilierii locali și să aprobe ștergerea datoriilor.

CITEȘTE ȘI Afacerile necurate ale primarului Negoiță, dezvăluite din interior

Consilierii locali au votat: Negoiță e bun de plată

Consiliul Local Sector 3 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre prin care a aprobat constituirea autorităţii locale ca parte civilă în dosarul în care primarul Robert Negoiţă este urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru abuz în serviciu în legătură cu contractul de salubrizare cu Rosal Grup.

În hotărârea adoptată cu 23 de voturi „pentru” şi 6 abţineri este prevăzută posibilitatea ca oricând, de la momentul la care autoritatea locală se constituie parte civilă, până la definitivarea dosarului penal, „câtimea pretenţiilor” să se majoreze sau diminueze, în funcţie de probatoriul care va fi administrat.

Ziarul Cetățeanul a prezentat în exclusivitate stenograma ședinței Consiliului Local al Sectorului 3, din octombrie 2018, în urma căreia primarul Negoiță i-a convins pe consilierii locali să renunțe la recuperarea prejudiciului de la Rosal, așa cum stabilise Curtea de Conturi, în schimbul stingerii unui ipotetic litigiu pe care ar fi putut să-l deschidă în instanță firma de salubritate.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cum i-a intoxicat primarul Negoiță pe consilierii locali să nu mai ceară banii de la Rosal: „Justiția în România este o enigmă, o…

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here