Primarii sar la gâtul Guvernului: Nu mai avem bani!

Primarii acuză Guvernul că i-a lăsat fără bani. Șeful Asociației Orașelor susține că sunt mulți colegi care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare, finalizarea investițiilor și pentru salarii.

CITEŞTE ŞI: Iohannis: Tensiunile de la Marea Neagră sunt un pericol la adresa siguranței naționale

Edilii se plâng că nu mai au bani pentru cheltuieli, iarna se apropie, iar Guvernul nu ia nicio măsură și nu dă niciun semn că ar vrea să îi ajute.

Ba mai mult, a tăiat tot ce se putea tăia din cheltuielile instituțiilor din teritoriu.

Cheltuieli de funcţionare

„Sunt mulți colegi primari care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare, vorbim de salarii, sunt mulți colegi primari care nu pot să-și finalizeze proiectele pentru că durata de rambursare a cheltuielilor pe programele regionale s-a întârziat foarte mult și, din acest motiv, am plăti foarte multe lucrări pe care Ministerul nu le-a decontat și avem o problemă de finanțare și de finalizare a investițiilor. (…)

Vorbim de cheltuieli pentru finalizarea investițiilor care sunt în curs, nu vorbim de cheltuieli pentru organizarea de evenimente sau alte chestiuni de genul acesta acum, la final de an”, a declarat Adrian Teban, președinte al Asociației Orașelor din România (AOR), la postul B1 TV.

Acesta a mai afirmat că Guvernul Ciolacu trebuia să facă o rectificare bugetară: „Era normal să existe această rectificare. În fiecare an s-au făcut aceste rectificări, pentru că sunt diverse corecții care trebuie făcute la orice minister”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.