PNL Ilfov, penetrat de ultrașii PSD care îl apărau pe Dragnea la Înalta Curte

PNL Ilfov
Marian Ivan, organizatorul apărării lui Dragnea

Migrat la PNL, primarul traseist de Pantelimon Marian Ivan a făcut liberalilor de la PNL Ilfov un cadou otrăvit. Ivan a dezertat din PSD cu oamenii săi de bază, inclusiv cu indivizii dubioși care, în mai 2019, făceau zid în jurul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă, unde liderul PSD era judecat în dosarul angajărilor fictive.

Investigație realizată de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

Culmea ironiei, acum aripa dură a PSD Ilfov va strânge voturi pentru PNL. Totul e posibil datorită sau mai degrabă din cauza primarului de Pantelimon, primit cu brațele deschise de liberali, cu tot cu „capitalul politic”.    

CITEȘTE ȘI: „Tunul secolului” la Pantelimon dat de primarul traseist Marian Ivan

Peneliștii primarului Ivan, acum un an: „Dragnea în libertate, opriţi fosta Securitate”

Mai 2019, Înalta Curte de Casatie si Justitie. Sute de susţinători PSD au venit  pentru a-l susţine pe liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, care aşteapta sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive.   

„Dragnea în liberate, opriţi fosta Securitate”, „Îl vreţi condamnat, pentru că a deranjat securiştii, băncile, multinaţionalele, interesele străine”, „Stop abuzurilor din justiţie”, „Opriţi vânătoarea de patrioţi”, sunt câteva dintre mesajele afişate de ultrașii PSD Pantelimon, aduși la Curtea Supremă pentru a pune presiune pe judecătorii care judecau dosarul angajărilor fictive de la Teleorman.   

Surse din Primăria Pantelimon ne-au spus că acțiunea a fost organizată, la nivel de detaliu, de oamenii primarului Marian Ivan, acum candidat PNL la Pantelimon.

Astfel, mulți dintre cei care au agresat ziariștii făcând zid în jurul lui Liviu Dragnea sunt oamenii de bază ai primarului Marian Ivan, care îl urmează pe acesta peste tot. Indivizi dubioși, cunoscuți în lumea interlopă, care nu ezită să execute orice ordin.

CITEȘTE ȘI: Tun imobiliar la Pantelimon. Cum a cumpărat Primăria o groapă de gunoi la preț de Dorobanți

Ieri pesediștii lui Dragnea, azi „peneliștii” lui Thuma Hubert

Ziarul Cetățeanul a identificat, cu sprijinul surselor noastre din Pantelimon, mai mulți indivizi care au făcut parte din comandoul de la Înalta Curte, iar care acum, în campania electorală, vor primi ordine de la PNL.

PNL Ilfov

Badea Gărgărel, din Pantelimon, nu a lipsit de la Înalta Curte, la ultimele termene din dosarul lui Liviu Dragnea, așa cum se vede în filmările realizate de Epoch Times. Întrebat de reporteri de ce a venit acolo, individul a răspuns în zeflemea: „Am venit la agățat bărbați”. Apoi, a acceptat să spună ce-l nemulțumește: „Țara e condusă de Soros, iar dosarul lui Liviu Dragnea e contrafăcut”.

Marian Ivan
Badea Gărgărel

Un alt „ultraș” de la PSD Pantelimon este „Rosi” (stânga imaginii), din zona Viilor, unde practic toți localnicii coordonați de locotenenții lui Ivan votează în bloc pentru primarul pesedist, convertit la doctrina liberală. Potrivit surselor, Rosi fusese liberat recent din penitenciar.

Marian Ivan
Apărătorii lui Liviu Dragnea

Gheorghe Robert Alexandru tot om de încredere al primarului Ivan, a declarat că vrea să i se facă dreptate lui Liviu Dragnea.  El este acum penelist convins, după cum vom demonstra în continuare.

Marian Ivan
Gheorghe Robert Alexandru

În imagini mai apar și alți localnici din Pantelimon, membri ai organizației de pensionari din PSD Ilfov. Unul dintre apropiații primarului Marian Ivan este Marian Zanfir (dreapta), botezat și el, recent, în credința liberală de Ilfov.

Marian Ivan
Zanfir Marian (dreapta)

PSD Ilfov, noul PNL

Prezentăm dovada că PNL Ilfov a fost inflitrat cu ultrașii lui Dragnea, odată cu trecerea primarului Marian Ivan la liberali.

Gheorghe Robert Alexandru și Zanfir Marian nu mai cred în PSD

Dacă anul trecut, Gheorghe Robert Alexandru (stânga), era înfocat susținător al lui Liviu Dragnea și al PSD, acum acesta crede în PNL. De altfel, el a postat pe Facebook o fotografie cu simbolul electoral al PNL, cu textul „Și eu îl susțin pe Marian Ivan”.

Gheorghe Robert Alexandru este acum liberal convins

Zanfir Marian, zis Marița (dreapta), este nelipsit de la acțiunile PSD Ilfov. Nu putea să nu vină să-l apere pe Liviu Dragnea de „justiția necinstită și aservită intereselor străine de țară”.

Zanfir Marian, zis Marița, l-a urmat și el pe primarul Ivan la PNL. Fotografia postată de acesta pe Facebook, cu „săgeata” PNL e grăitoare.

Marian Ivan
Zanfir Marian merge și el pe mâna PNL

Cine a „cumpărat” PNL Ilfov – cameleonul Marian Ivan

Un veritabil cameleon politic, primarul Marian Ivan s-a plimbat de la un partid la altul, după cum i-au dictat interesele. Evident, interesele orașului, după cum mărturisește Ivan.

FOTO Facebook
FOTO Facebook

Altfel, Marian Ivan are trădarea în sânge: consilier local PSD între 2004 și 2008, a ajuns primar PDL în 2008. În 2012 a fost reales primar, dar de la PNL, pe care l-a trădat în 2014, când a trecut la PSD, partid cu care a câștigat și mandatul din 2016. „Nu sunt trădător, de fapt m-am întors acasă”, a spus atunci despre PSD Marian Ivan.

Acum „acasă” e la loc la PNL! În definitiv, o vorbă veche spune „Unde e bine, acolo e patria” (UBI BENE, IBI PATRIA). Primarul Ivan a inventat și el o vorbă de duh: „Partidul meu sunt oamenii”. Probabil, oamenii din PSD pe care i-a adus cu el la PNL.

Vom reveni cu noi detalii despre „infestarea” PNL Ilfov.

Marian Ivan
„Partidul meu sunt oamenii”, noul crez al liberalului Marian Ivan

Orban nu vrea să știe nimic: „Nu cunosc detalii despre primarii PSD trecuți la PNL”

Aflați la guvernare, șefii PNL au uitat că, pe vremea când erau în Opoziție, criticau dur traseismul și susțineau că vor închide porțile partidului în fața migratorilor. Acum, au uitat angajamentele luate de față alegători.

Premierul Ludovic Orban zice că nu cunoaște fenomenul. El a declarat duminică, la depunerea candidaților pentru primăriile din București, că „nu cunoaște detalii” despre primarii PSD care au trecut la PNL și au fost însușiți ca și candidați la alegerile locale din 27 septembrie.

„Nu cunosc detalii legate de acest subiect. Știți poziția mea legată de acest subiect”, a răspuns Orban, întrebat de ce PNL a atras mulți primari de la PSD pentru a fi candidați PNL la alegerile locale.

În 2013, PNL se lupta în Parlament pentru revizuirea Constituției și limitarea traseismului politic. Propunerea s-a blocat însă în comisii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.