Petrecerea cu lăutari din Trenul Regal, anulată

ANGELS PHOTOGRAPHY

CFR Călători a anunțat luni că a reziliat contractul de închiriere a Trenului Regal pe 1 decembrie, când garnitura urma să găzduiască o petrecere cu „șpriț și lăutari” pe ruta București – Sinaia și retur.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV Lui Radu Duda îi e frică să mergă cu Trenul Regal. Delegația s-a dus cu mașina până la Teiuș

CFR Călători a precizat uni, într-un comunicat, că „nu are nicio implicație sau vreo contribuție în organizarea evenimentului din tren, în timpul circulației Trenului Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA”.

Compania feroviară a mai arătat că trenul poate fi închiriat, contra cost, și că a primit o astfel de solicitare din partea unui beneficiar care „a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate”. Ulterior, însă, CFR Călători a decis să rezilieze unilaterial contractul.

Contra cost

„CFR Călători poate realiza la cerere, contra cost, prestații comerciale folosind personalul și materialul rulant propriu sau al beneficiarului. În acest sens, CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur. Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate. CFR Călători a notificat Beneficiarul, confortm clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, se mai arată în comunicatul CFR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.