Orban, scandal cu şeful statului: A fost omologată unitatea de măsură a nesimțirii: Iohannis-ul!

Ludovic Orban și Klaus Iohannis
Ludovic Orban și Klaus Iohannis

Ludovic Orban, fost premier al României, se arată revoltat gestul lui Klaus Iohannis, de a plecat în Japonia într-un avion luxos.

CITEŞTE ŞI: Orban a RĂBUFNIT: Va fi catastrofal pentru PNL!

„A fost omologată unitatea de măsură a nesimțirii: Iohannis-ul”, a spus Orban, pe pagina sa de Facebook. „Klaus Iohannis este cea mai mare dezamăgire pe care am avut-o în peste 30 de ani de activitate în viața publică. Nu a fost niciodată prietenul meu. L-am susținut, dar când și-a dat arama pe față am devenit poate cel mai sever critic al lui”, a mai adăugat Orban.

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis au fost în vizită de stat în Japonia, acolo unde au fost primiți de împăratul Japoniei, dar și de către premierul Japoniei.

Nu a apelat la Tarom

Zborul până la Tokyo nu s-a efectuat cu o cursă a TAROM, ci cu un avio privat Boeing 737-900ER, înmatriculată LX-DIO, aparținând companiei luxemburgheze Global Jet.

Conform BoradingPass, avionul a zburat pe ruta: București-Sibiu-Baky-Tokyo.

O oră de zbor cu acest avion privat costă în jur de 20.000 de euro. Având în vedere că zborul până în Japonia durează aproximativ 12 ore dus și 12 ore întors, Administrația Prezidențială a plătit peste 500.000 de euro pentru toată aventura.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.