miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăOrban a RĂBUFNIT: Va fi catastrofal pentru PNL!

Orban a RĂBUFNIT: Va fi catastrofal pentru PNL!

-

Conducerea PNL ascultă „orbește” de Klaus Iohannis și chiar dacă mai sunt unii care „mai mârâie pe la colțuri”, nu vor avea nici un fel de putere de a împiedica realizarea rocadei de la guvernare, „ceea ce va fi catastrofal pentru PNL”, spune fostul președinte liberal Ludovic Orban.

CITEŞTE ŞI: Orban începe procesul cu Guvernul Ciucă: Să organizeze alegeri pentru primari!

Întrebat la RFI ce semnal transmit Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu atunci când repetă insistent că totul e în regulă și că rocada de la guvernare se va face la termen, Ludovic Orban a răspuns „că nu e totul în regulă și că sunt discuții legate de posibilitatea de a nu se face rocada”.

„Eu dacă aș fi în PNL, n-aș accepta niciodată să votez la putere un premier PSD, cel care a fost inamicul politic. Probabil or mai fi câțiva membri PNL, câțiva parlamentari PNL care mai au probleme de conștiință legate de această complicitate la numirea unui premier aparținând PSD. Probabil sunt ceva discuții și din cauza asta, atât Ciolacu, cât și Ciucă, mai ales, mai sunt și alții care mai dau declarații pe tema asta, tot simt nevoia să repete că se va respecta protocolul”, spune Orban.

Rocada

Fostul premier consideră că rocada din luna mai va fi „catastrofală pentru PNL”.

„Dacă mă întrebați pe mine, eu anticipez că se va face rocada, pentru că la ora actuală, PNL nu mai e un partid de sine stătător, comanda lui este la Cotroceni, această alianță contra naturii a fost impusă de Iohannis și Iohannis este cel mai vulnerabil în situația în care nu se face rocada, pentru că realitatea este că astăzi PSD-ul are la dispoziție foarte multe instrumente de a scoate PNL de la guvernare și chiar de a-l demite pe Iohannis (…). Astăzi, din păcate, conducerea
PNL, toți cei care dețin funcții în zona de guvernare atât la nivel central, cât și la nivel local ascultă orbește de ceea ce le cere Iohannis și chiar dacă mai sunt unii care mai mârâie pe la colțuri, nu vor avea nici un fel de putere de a împiedica realizarea rocadei, ceea ce va fi catastrofal pentru PNL”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...