Orban a RĂBUFNIT la adresa PSD: Sunt din ce în ce mai tupeişti!

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Fostul premier al României, președintele partidului Forța Dreptei Ludovic Orban, lansează un atac dur împotriva celor de la PSD. Sunt din ce în ce mai „aroganți, mai obraznici și tupeiști”, este părearea acestuia despre social-democrați.

CITEŞTE ŞI: Liderii USR, PMP și Forța Dreptei, discuții pentru un nou pol de dreapta ca alternativă la PNL. Orban: Există opoziție, există alternativă!

„Din ce în ce mai aroganți, mai obraznici, mai tupeiști. Despre pesediști este vorba. Au intrat la guvernare pe ușa din dos, doar din cauza trădării inexplicabile a lui Iohannis, au o reprezentare guvernamentală de toată jena, guvernează lamentabil, au sărăcit populația într-un an, distrugând puterea de cumpărare printr-o inflație scăpată de sub control. Și au neobrăzarea să vorbească despre câștigarea alegerilor prezidențiale din 2024.

Ciolacu, Grindeanu, Firea & Co își dau arama pe față în șezătorile lor politice, arătând că de fapt nu le pasă de problemele oamenilor ci că singurul lor obiectiv este acela de a pune mâna pe toată puterea în România. Dacă țara ajunge pe mâna lor va fi vai și amar”, transmite Orban, pe pagina sa de Facebook.

Lacheul lui Dragnea

„Ciolacu, un lacheu al lui Dragnea, purtător ilegal de certificat de revoluționar, certat cu școala și cu munca, care confundă portofoliul cu portofelul, doctorand fără doctorat la Academia SRI, Grindeanu, emitentul celei mai mizerabile ordonanțe de amnisitiere și grațiere a corupților, reșapat de sistem, ca și cum nici usturoi n-ar fi mâncat și nici gura nu i-ar mirosi, Firea, pomanagioaica șefă care a distrus Bucureștiul și toată liota de vechili certați cu democrația și cu cinstea vor să își facă de cap fără să mai existe cineva care să le ceară socoteală.

Chiar dacă astăzi foștii mei colegi se complac în postura jenantă de „tiriplici” ai baronului de Buzău, fiind în stare, pentru a mai avea parte de niște firimituri de putere, să predea România în tentaculele caracatiței roșii, bătălia nu este pierdută.

Chiar dacă la început am fost doar o mână de oameni cu și verticalitate care am spus categoric nu trădării, astăzi suntem din ce în ce mai mulți și mai încrezători. Avem parteneri cu care putem colabora pentru a construi o alternativă de dreapta, serioasă, onestă și de bun simț.

Societatea românească, chiar dacă astăzi pare anesteziată, se va trezi și nu va permite ca România să fie condamnată să se scufunde în mediocritate, subdezoltare, lichelism și impostură”, a concluzionat Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.