Liderii USR, PMP și Forța Dreptei, discuții pentru un nou pol de dreapta ca alternativă la PNL. Orban: Există opoziție, există alternativă!

​​Președinții USR, PMP și Forța Dreptei au lansat primele discuții în vedere constituirii unui nou pol de dreapta pe scena politică românească, ca alternativă la PNL. „Împreună trebuie să construim o alternativă care să pună cu botul pe labe această mizerie de guvernare”, a spus Ludovic Orban.

Cătălin Drulă și Ludovic Orban au participat la consituirea Ligii Aleșilor Locali ai PMP, partid condus de Eugen Tomac. Cu această ocazie preşedinţii USR şi Forţa Dreptei au transmis că își doresc construirea unei alternative reformiste, alături de PMP, potrivit Hotnews.ro.

„România va avea nevoie de reconstrucţie, de reclădirea încrederii, de alternativă. E nevoie în România de o alternativă reformistă, proeuropeană, modernizatoar. Noi, opoziţia, vom fi pregătiţi să scoatem din nou ţara la liman. Vom repara, vom reconstrui momentul în care românii le vor spune, fără îndoială, lor, celor de la PSD şi de la PNL: ‘Plecaţi şi să nu mai vedem!”, a precizat Drulă.

Orban: Să punem cu botul pe labe această mizerie de guvernare

Președintele Forța Dreaptei, Ludovic Orban, a spus că numai împreună poate fi construită o alternativă „care să pună cu botul pe labe această mizerie de guvernare”.

„Împreună trebuie să construim o alternativă care să pună cu botul pe labe această mizerie de guvernare şi care să aibă cu adevărat forţa să realizeze pentru România saltul în dezvoltare pe care îl merităm. Vă spun astăzi, clar şi limpede: disponibilitatea mea şi a colegilor mei pentru cooperare cu forţele de dreapta PMP, USR şi cu oamenii de dreapta este totală”, a spus Orban.

„Suntem aici, suntem prezenţi, nu am dispărut, nu am fuzionat cu nimeni. Mă bucur (…) că sunteţi aici pentru a dat un nou restart partidului nostru (…). Lecţiile din alegerile anterioare ne-au învăţat că trebuie să fim un partid deschis spre dialog, un partid care să coopereze cu cei care împărtăşesc aceleaşi valori, pentru avem nevoie de alegeri în două tururi, de o administraţie deschisă şi eficientă în interesul cetăţeanului şi avem nevoie de o nouă forţă”, a spus Tomac.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.