duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăOprescu rămâne cu pedeapsa de 10 ani şI 8 luni!

Oprescu rămâne cu pedeapsa de 10 ani şI 8 luni!

-

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, rămâne cu condamnarea definitivă de 10 ani și 8 luni de închisoare, după ce judecătorii Tribunalului București i-au respins ultima cale de atac.

Fostul primar al Cpitalei, Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv, pe 13 mai, de Curtea de Apel București, la 10 ani și 8 luni de închisoare. El a fost acuzat de trei infracțiuni: luare de mită, constituire de grup criminal organizat și abuz în serviciu. Obiectul flagrantului din 2015 a fost suma de 25.000 de euro, primită de Sorin Oprescu din partea unui fost director de la Administrația Cimitirelor.

CITEŞTE ŞI: Doi condamnaţi în dosarul lui Oprescu, lăsaţi liberi de judecătorii italieni! Au afaceri de 5 ani în Napoli

După anunțarea sentinței, cCând au încercat să pună în aplicare mandatul de arestare, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire.

A fugit înainte de condamnare

Ulterior, s-a aflat că Oprescu ieșise din ţară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe cale rutieră, pe la Vama Giurgiu. Până la urmă, Oprescu a fost prins în Grecia și plasat în arest. Ulterior a fost eliberat pentru o cauțiune de 5.000 de lei.

Dosarul Sorin Oprescu

Fostul primar Sorin Oprescu a formulat o contestație la executarea pedepsei cu închisoarea și a fost depusă de avocați la Tribunalul București, care a fost respinsă astăzi, 23 iunie. Astfel, Oprescu rămâne cu condamnarea de 10 ani și opt luni.

Până pe 10 iulie, judecătorii din Atena trebuie să decidă dacă îl trimit sau nu pe Sorin Oprescu în România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...