Doi condamnaţi în dosarul lui Oprescu, lăsaţi liberi de judecătorii italieni! Au afaceri de 5 ani în Napoli

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu sfidează regulile FOTO Economica.net

Doi dintre condamnatii in dosarul lui Sorin Oprescu s-au predat la o sectie de politie din Napoli.E vorba despre Cornel Bogdan Popa, fost director in Primaria Capitalei, si de omul de afaceri Romeo Albu.

Cei doi au adusi in fata unui judecator de la Curtea de Apel Napoli, care a decis sa fie lasati in libertate in asteptarea unei decizii din Romania privind extradarea. Cornel Popa si Romeo Albu au fost condamnati la 11 ani si 6 luni, respectiv 6 ani de inchisoare. Ei au reusit sa fuga insa din tara si au fost dati in urmarire generala. Sorin Oprescu se afla si el in libertate in Grecia, unde se judeca cererea de extradare in Romania.

CITEŞTE ŞI: Iubita lui Oprescu a RĂBUFNIT la adresa magistraţilor: Ei nici nu ştiu ce fac acolo, confiscă de la Nica că e a lui Oprescu!

Curtea de Apel din Napoli a decis, sâmbătă, eliberarea din arest a lui Bogdan Popa, fost director la Administraţia Cimitirelor, şi a omului de afaceri Romeo Albu, după ce s-au predat autorităţilor din Italia. Cei doi vor aştepta în libertate judecarea cererii statului român de extrădare a lor, stabilită pentru data de 16 iunie.

Extrădarea se judecă pe 16 iunie

Potrivit sursei citate, cei doi vor fi audiaţi joi, 16 iunie, pentru soluţionarea cererii de extrădare în România. „A fost o eliberare dată pe baza faptului că ei se află aici în Italia de aproximativ cinci ani, dezvoltă activităţi în Italia cu o firmă de avocatură. Inclusiv familiile lor sunt rezidente aici.(…) Iar joia viitoare, pe 16 iunie, va fi audierea care priveşte cererea de predare în România. Evident, aceea va fi o nouă bătălie de înfruntat. Dar eliberarea de ieri este un rezultat important şi sperăm că va fi bine şi atunci. Nu există alte noutăţi la acest moment, totuşi sunt liberi, Secţia a VIII-a a Curţii de Apel le-a permis eliberarea”, a mai spus avocatul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here