luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaO româncă a fost inclusă în topul celor mai de succes femei...

O româncă a fost inclusă în topul celor mai de succes femei din Italia

-

Irina Mella Burlacu, o româncă rezidentă în Brescia, Lombardia, a fost nominalizată în Top 100 femei de succes din Italia al revistei americane Forbes, potrivit Brescia Today.

Irina Mella Burlacu, originară din Brașov, trăiește în Italia de peste un deceniu. În prezent este proprietara afacerii „Vita International” și director la RoadLink, ambele companii cu sediul în Travagliato, specializate în proiectarea, dezvoltarea și producția de sisteme de siguranță rutieră. Printre cele mai renumite produse este șina de protecție „inteligentă”.

Forbes face acest top de 4 ani în Italia. În această ierarhie au fost nominalizate femei din domeniile afacerilor, învățământului, sportului sau științei și cercetării. Forbes spun că în top au fost nominalizate femei care s-au remarcat în 2021 pentru „ingeniozitate, tenacitate și comeptență”.

Alături de româncă, în Topul 100 Forbes al celor mai de succes femei din Italia în 2021 mai sunt jurnalistele Milena Gabanelli și Giovanna Botteri, jucătoarea de volei Paola Egonu, omul de știință Maria Chiara Carrozza (în 2021 numită președinte al CNR, Consiliul Național de Cercetare), showgirl Michelle Hunziker, actrița și comediantul de stand-up Michela Giraud și o lungă listă de manageri și antreprenori precum Valentina Abramo , Cristiana Boccassini, Chiara Burberi, Antonella Centra (Gucci), Alessandra Cozzani (Prada), Stefania Gallo (Airbus Italia), Elena Patrizia Coitini (Bnl).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...