Nicuşor Dan, făcut praf: Jumătate de mandat a stat degeaba!

Nicusor Dan

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a criticat, din nou, modul în care acționează Nicușor Dan.

CITEŞTE ŞI: Ultimatum pentru Primăria Capitalei până luni, 6 februarie. Nicușor Dan și Adrian Bold, în corzi în scandalul Zonelor Construite Protejate

Ministrul Familiei susține că actualul primar general nu face altceva decât să se plângă de „greaua moștenire” pe care o are de ea și nu poate nominaliza trei realizări proprii.

Acuzațiile nu se opresc aici. Firea spune că „Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii” și că „o jumătate de mandat a stat ascuns în birou”.

Fostul primar general al Capitalei a vorbit despre mandatul lui Nicușor Dan, susținând că Bucureștiul „trăiește un moment tragic”. Gabriela Firea, în prezent ministrul Familiei, susține că actualul primar nu a făcut nimic în cei doi ani de când se află în funcție, ba chiar a dus capitala țării cu șase ani înapoi.

În discuție au fost aduse și realizările lui Nicușor Dan, ministrul Familiei susținând că „întrebat fiind de 5 realizări de până acum, Nicușor Dan a dat ochii peste cap. Nici 3 nu a putut enumera. Tăcerea primarului general este de notorietate însă, atunci când vine vorba despre reușite la 2 ani de mandat.

Vorbeşte doar de greaua moştenire

„Nicușor Dan ne vorbește doar de „greaua moștenire” și ne spune că este doar vina mea și a PSD că domnia sa nu a făcut nimic. Dar cine l-a susținut pe actualul primar general? Ne amintim cu toții: coaliția de dreapta.

Nicușor Dan nu a ajuns primar general doar cu forțele proprii de activist ci susținut efervescent de USR și PNL. Ambele partide ar trebui să aibă un moment de onestitate și să-și asume dezastrul din Capitală, nu să vină cu încercări disperate de a-și acoperi greșelile”, a scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

Ministrul Educației continuă șirul acuzațiilor la adresa primarului general al Capitalei și susține că acesta a evitat să iasă public și să de-a declarații. În discuție este adus subiectul apei calde, dar și cea mai recentă problemă, a câinilor vagabonzi care au ucis o femeie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.