Neculai Onțanu, despre PSD: Nu fac alianțe cu partide toxice

Neculai Onţanu

Neculai Onțanu, care candidează pentru funcția de primar al Sectorului 2, a anunțat că a renunțat la ajutorul social-democraților.

El acuză că „viitorul candidat membru PSD pentru funcția de primar s-a întâlnit cu mai multe clanuri interlope pentru a le obține sprijinul și a stabili viceprimarii”.

Reacția lui Onțanu vine după ce presa a dezvăluit că PSD i-ar fi retras sprijinul pentru Primăria Sectorului 2, pentru a-l susține pe Dan Cristian Popescu.

CITEȘTE ȘI: BEC a respins cererile de înregistrare a semnelor electorale ale candidaţilor Nicuşor Dan şi Dan Cristian Popescu

„Pentru o corectă informare a opiniei publice referitor la aserțiunile de pe agențiile media potrivit cărora PSD mi-a retras sprijinul de a candida la Primăria Sectorului 2 fac următoarele precizări: încă din data de 11 iunie am avut, la solicitarea lor, mai multe întâlniri cu lideri de vârf ai PSD București care mi-au propus să candidez în diverse formule pentru funcția de Primar al Sectorului 2. Am discutat pe parcurs și formula în care voi accepta o asemenea ofertă și anume într-o alianță dintre PSD și Partidul ADER pe sectoare și la nivel de București. Au fost de acord.

Între timp, conducerea PSD luase hotărârea de a nu face alianțe electorale pe București și de a participa de unul singur în alegeri. În ziua de 5 august am avut o a doua întâlnire cu domnul Ciolacu, Președintele PSD și domnul Stănescu în care am arătat că așa cum convenisem la nivel de București să mergem în alianța. Mi-au solicitat ca eu să mă înscriu în PSD iar Partidul ADER să nu mai depună candidați de primari și consilieri la sectoare și la funcția de Primar General al Capitalei. În aceste condiții nu am acceptat sprijinul PSD pentru a candida la Primăria Sectorului 2. Au fost și alte discuții, cu alte promisiuni din parte PSD, pe care nu doresc să le fac publice.

Am echipe care lucrează, precum și proiecte pe care locuitorii Sectorului 2 le apreciază și le așteaptă. Nu fac alianțe toxice cu partide. Am o singură alianță cu cetățenii Sectorului 2. Am înțeles că deja viitorul candidat membru PSD pentru funcția de Primar s-a întâlnit cu mai multe clanuri interlope pentru a le obține sprijinul și a stabili viceprimarii. Să fie sănătoși!”, a declarat Neculai Onțanu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Călin Popescu Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei: „Am constatat că în București nu există un candidat cu adevărat liberal”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here