Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Sectorul 2. Firea acuză „trădarea” PNL

Dan Cristian Popescu
Dan Cristian Popescu a descoperit valorile social-democrate înainte de alegeri FOTO Facebook

După ce liberalii i-au întors spatele, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a bătut palma cu PSD. El a anunţat, sâmbătă, că social-democrații îi susţin candidatura la primăria de sector.

„Cine știe sa facă bine si nu face, săvârșește un păcat (Iacov 4.17).
Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetățeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate și susținute de către cetățenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din rațiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.

De astăzi sunt candidatul susținut de către PSD la Primăria sectorului 2 și cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele și vom schimba fața sectorului 2 în următorii patru ani.

Le mulțumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetațenii din acest sector. Și eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianțele comerciale de partide!”, a scris pe Facebook Dan Cristian Popescu.

CITEȘTE ȘI: BEC a respins cererile de înregistrare a semnelor electorale ale candidaţilor Nicuşor Dan şi Dan Cristian Popescu

Firea, despre Dan Cristian Popescu: PNL l-a trădat în miez de noapte

Dan Cristian Popescu, FOTO: Gabriela Firea/Facebook
FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Primarul general Gabriela Firea s-a arătat încântată de cooptarea lui Dan Cristian Popescu. Firea nu a ratat ocazia de a ataca PNL pentru trădarea viceprimarului de la 2.

„Am ales să formăm echipă cu cetățenii din acest sector și cu omul care știe, deja, toate problemele, are și soluții, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar – colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge către un alt proiect.

Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele «de dreapta», nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice”, a declarat Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Călin Popescu Tăriceanu candidează la Primăria Capitalei: „Am constatat că în București nu există un candidat cu adevărat liberal”

Lista candidaților PSD pentru alegerile locale din București

Primarul general a anunțat că săptămâna viitoare PSD va depune candidaturile pentru alegerile locale.

În București, lista candidaților PSD la sectoare se prezintă în felul următor:

Sectorul 1 – Daniel Tudorache
Sectorul 2 – Cristian Popescu
Sectorul 3 – Aurelian Bădulescu
Sectorul 4 – Daniel Băluță
Sectorul 5 – Daniel Florea
Sectorul 6 – Gabriel Mutu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.