Necenzurat. Violență. Polițist filmat cum bate un tânăr

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Revoltător! Poliția aplică legea străzii în perioada epidemiei de coronavirus. Scene incredibile filmate pe o stradă din Capitală. Un polițist a fost surprins în timp ce bate un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei a anunțat că a fost o acțiune de sancționare a doi bărbați care nu s-au lăsat legitimați, potrivit ordonanțelor militare. Polițistul violent este cercetat disciplinar. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Incidentul a avut loc în noaptea de 7 spre 8 aprilie. Bărbatul a fost oprit pentru a fi legitimate și întrebat de de declarația pe propria răspundere. În imaginile filmate de la un balcon se vede cum un polițist purtând mască medicală își iese din miniți ș îl lovește pe bărbat: ”De ce dai în mine, de ce dai?”, îl întreabă tânărul pe polițist. La un moment dat, colegul polițiștului intervine pentru a aplana conflictul.

În imagini  se mai observă că un al doilea bărbat aflat pe stradă a încercat să fugă, dar a fost prins de echipajul de poliție. ”Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”, a strigat un polițist către acesta.Polițistul violent va fi cercetat

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare. Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul Poliției.

VIDEO Abuz de putere.Un jandarm din Brăila lovește cu piciorul un adolescent

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Tinerii au ieșit noaptea la furat. Tanarul îl ținea de haina pe polițist. Ultraj. Politistul l-a îndepărtat cu pumnii. Politistul a actionat corect. După ce l-a îndepărtat putea folosi în continuare pentru aplicarea legii bâta sau pistolul. Mai rar asa politisti. Au intrat în țara huliganii noștri din UE. Aveți grija la masini, casa si portofele, copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.