Guvernul îşi asumă răspunderea în Parlament pentru reducerea banilor românilor

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu și specialiștii din Ministerul de Finanțe au elaborat un plan amplu de schimbare a legislației fiscale din România.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu aşteaptă decizia Comisiei Europene cu privire la banii fermierilor

Guvernul va veni, săptămâna viitoare, pentru a-și angaja răspunderea guvernamentală pentru pachetul de măsuri fiscale, iar între timp se fac pașii necesari în interiorul Guvernului.

Surse guvernamentale ne-au precizat că există acord în coaliție pentru pachetul de măsuri fiscale, iar premierul Marcel Ciolacu a declanșat Marea Operațiune în Guvern.

Înainte de a merge în Parlament pentru a-și asuma răspunderea pe acest pachet de măsuri fiscale, premierul a precizat că vor fi adoptate nu mai puțin de 6 OUG, care vor pregăti legea din Parlament.

Discuţie tehnică în Coaliţie

„A fost o discuție tehnică în coaliție. Ce trecem prin OUG, ce intră în legea de asumare. 99% dintre măsurile de reducere a cheltuielilor intră în legea de asumare.

Înainte de a merge în Parlament cu legea de asumare, vor fi 6 OUG care să completeze. Săptămâna viitoare ne dorim să o trecem. Când se termină avizarea inter ministerială, asta ar putea fi sâmbătă sau duminică.

Asumarea cuprinde 3 componente: reducerea cheltuielilor, măsuri fiscale și combaterea evaziunii.”, le-a spus Marcel Ciolacu celor din Guvern, conform surselor participante la discuții.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.