duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGeorge Simion va avea 42 de naşi la nuntă! Ce meniu va...

George Simion va avea 42 de naşi la nuntă! Ce meniu va oferi celor 20.000 de invitaţi

-

La nunta lui George Simion, toți invitații vor primi de mâncare și de băut din partea mirelui.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă nu participă la nunta lui George Simion şi iese la atac: Eo chestie artificială! După mine, e campanie electorală!

Cei prezenți nu vor pune bani în plic și, dacă cheltuielile par uriașe, de ordinul sutelor de mii de lei, consilierul liderului AUR a dezvăluit cum s-au pus la punct lucrurile.

‘Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin…

Petrecere câmpenească

Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă’, a declarat George Orbean, consilierul lui Simion.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...