George Simion, scandal cu jandarmii

Prim-ministrul Nicolae Ciucă și George Simion au participat la comemorarea a 150 de ani de la moartea eroului național, Avram Iancu.

CITEŞTE ŞI: George Simion s-a decis: Pe cine vrea ministrul Agriculturii

Un bărbat a leșinat la serbarea de la Țebea. Paramedicii i-au acordat îngrijiri, apoi l-au preluat pentru a fi transportat la spital. La eveniment au fost așteptați 10.000 de români. În aceste zile, este comemorarea a 150 de ani de la moartea eroului național, Avram Iancu, la Țebea, județul Hunedoara.

La acest eveniment participă și prim-ministrul României. De asemenea, Nicolae Ciucă este așteptat să țină un discurs. Alături de el se află și Lucian Bode, ministrul de Interne. La Țebea a mai sosit și ministrul Agriculturii, Petre Daea, dar și Rareș Bogdan.

Opriţi de jandarmi

În plus, George Simion, liderul partidului AUR a venit și el. Simpatizanții lui Simion, cu steaguri în mâini, au scandat în ritm de galerie mai multe sloganuri. Ei au fost opriți de un cordon semnificativ de jandarmi. Politicianul a încercat să ajungă la mormântul lui Avram Iancu în același timp cu Nicolae Ciucă.

Cu toate acestea, jandarmii i-au interzis acest lucru. Astfel au apărut tensiuni la eveniment. Este vorba despre aproximativ 1.000 de oameni care au venit alături de Goerge Simion. Mulți dintre simpatizanții AUR sunt îmbrăcaţi în costume populare, informează G4media.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.