Familia unui fost deputat decedat de COVID cere despăgubiri de 1.000.000 de euro!

Familia unui fost deputat PSD, care a decedat de coronavirus, a dat în judecată Spitalul Militar unde acesta a fost internat înainte deces și a cerut daune de un milion de euro!

CITEŞTE ŞI: Bătaie între două consiliere la PSD Cluj. Cele două bătăușe au fost excluse din partid

Radu Sebastian a murit la numai 49 de ani, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus și tratat la Spitalul Militar. Acum, familia acestuia cere daune uriașe.

Cauza decesului e cu totul alta susțin rudele bărbatului, care acuză că acesta ar fi murit din cauza nosocomialelor, conform Fanatik.ro. La aflarea veștii decesului colegului său de partid și oraș, Marcel Ciolacu, liderul PSD, scria pe Facebook:

Ce a spus Ciolacu

„Am primit în această dimineață (n.r. 9 decembrie 2020) una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi!

Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, scria Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here