Bătaie între două consiliere la PSD Cluj. Cele două bătăușe au fost excluse din partid

PSD

Un consilier local PSD a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Anca Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală. Pe de altă parte, Angela Sacaliș a postat pe Facebook o imagina cu piciorul ghips.

Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde a primit primit tratament de specialitate. „Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să mă trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD”, a precizat Anca Ciubăncan.

La rândul său, Angela Sacaliș a postat pe Facebook o imagina cu piciorul ghips.

„Înainte să credeți, cercetați și întrebați persoanele potrivite. Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informații sunt false și total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume a apărut peste tot în presă. Tot ce a spus ‘doamna’ Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul și tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se știe în spațiul public”, a transmis ea pe Facebook. 

Excluse din partid

Cele două femei din organizația PSD Cluj, care au fost implicate într-o altercație care s-a produs în 18 martie 2023, au fost excluse din partid, în urma unei decizii care a fost luată azi! Este vorba despre Anca Ciubăncan (consilier local la Cluj) și Angela Sacaliș.

„Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în sedința extraordinară a aplicat sancțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale.

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul P.S.D., fiind aplicate întocmai prevederile art. 31 aliniatul 1, respectiv aliniatul 4.

Astfel, au fost aplicate urmatoarele sancțiuni:
– Excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca, conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.
– Excluderea din partid a doamnei Sacaliș Angela, conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.
– Aplicarea sancțunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Milea Evelina, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.
– Aplicarea sancțiunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Neagu Luiza, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.

Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre.”, a transmis PSD Cluj, într-un comunicat de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.